Geslaagde leerlingen TalentStad krijgen diploma coronaproof in Hedon

  Zonder foto

Zwolle - Poppodium Hedon is donderdag en vrijdag het decor van een unieke diplomering. De geslaagde leerlingen van TalentStad Beroepscollege uit Zwolle krijgen in Hedon hun diploma uitgereikt aan de hand van een gepersonaliseerde uitreiking. 

Binnen de richtlijnen van het RIVM is een speciaal programma samengesteld wat voor de leerlingen en hun ouders een memorabel slotstuk moet worden van hun tijd in het voorgezet onderwijs.

Het is voor de leerlingen een gedenkwaardig schooljaar, niet alleen omdat ze hun diploma hebben gehaald maar ook omdat het onderwijsjaar door corona anders liep dan gepland. De uitreiking is een mix van feest én een officieel onderteken moment. De leerlingen betreden Hedon in groepjes en volgen een route vol verrassingen door het pand. 

Zo is er een fotomoment, mooie woorden vanuit TalentStad Beroepscollege, natuurlijk het officiële tekenmoment en daarnaast een rode loper, muziek en gezelligheid. Het hele programma is ontwikkeld om een unieke beleving aan te bieden. 

 Jessie van den Bosch namens Hedon: "We willen heel graag 170 leerlingen blij maken met een toffe uitreiking. Ondanks de maanden die achter ons liggen krijgen deze leerlingen een uitreiking die ze nooit meer zullen vergeten. Het is voor veel leerlingen een mooie kennismaking met Hedon en voor ons een verdere stap in de samenwerking met TalentStad." 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden