Foto:

Bouwhal Winkelier van het Jaar

  Zakelijk

Zwolle - Het is feest bij de Bouwhal! De bouwmarkt in Zwolle is namelijk uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar. De Bouwhal stak niet alleen in de provincie Overijssel met kop en schouders boven de andere bouwmarkten uit, ook landelijk zijn ze de grote winnaar. Als je de Marconistraat (Marslanden C) in rijdt, is de gekleurde 'blokkendoos' met de grote 'vier' het eerste wat je ziet. De Bouwhal valt op, en niet alleen qua uiterlijk! De Bouwmarkt ontving veruit de meeste stemmen in de Winkelier van het Jaar verkiezing van Reclamefolder.nl.

De deelnemende winkeliers werden beoordeeld op service, kwaliteit en gastvrijheid; precies waar het bij de Bouwhal om draait. ''Wij zijn niet zomaar een bouwmarkt, we denken graag met onze klanten mee en proberen ze zowel kosten als werk te besparen". Ook de lage prijzen een voordeel van de Bouwhal. Bij de Bouwhal betaal je niet voor volledige platen, maar per vierkante meter. Medewerkers zagen gekochte planken gratis op maat.

Elke klant krijgt snelle service en persoonlijke aandacht. Wie even moet wachten, krijgt een kopje koffie en kan tegelijk snuffelen op de zolder van Malle Pietje. Dat is een soort kringloop bomvol verborgen schatten.

Van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 augustus is het feest bij de Bouwhal, met lekkere hapjes en drankjes in de winkel én heel veel leuke prijzen. Iedere klant mag een lootje trekken, de prijzen variëren van een troostprijs tot 50 procent korting op de aankopen.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden