Logo peperbus.nl


Alexander Barelds van Admono Makelaars: "Wij zien een sterk groeiende vraag naar begeleiding bij aankoop."
Alexander Barelds van Admono Makelaars: "Wij zien een sterk groeiende vraag naar begeleiding bij aankoop."

De aankoopmakelaar is terug

  Zakelijk

Wie een huis zoekt, kan er één via internet zoeken, zelf naar een bezichtiging gaan en zelf de woning aankopen. Of het verstandig is dit traject zelf te doen, daar verschillen de meningen over. Dat het steeds lastiger wordt zelfstandig een woning te kopen is een vaststaand feit.

Alexander Barelds van Admono Makelaars beaamt dit. "Wij zien een sterk groeiende vraag naar begeleiding bij aankoop. Belangrijke reden is dat woningzoekenden er steeds moeilijker tussen te komen. Via een aankoopmakelaar zitten ze dichter op de markt en zijn eerder van nieuw aanbod op de hoogte."

Met een makelaar is er een grotere kans om succesvol te zijn. Alexander: "Wij zorgen dat wij optimaal voorbereid zijn en onze klant goed begeleiden bij een bezichtiging. Wanneer de klant enthousiast is, kunnen wij hem van goed onderbouwd advies voorzien. Dit bestaat uit verschillende aspecten, zoals de bouwkundige staat, eventuele juridische aandachtspunten en de waarde van de woning".

Het is niet vanzelfsprekend dat de hoogste bieder de woning door verkoper gegund krijgt. Ook de randvoorwaarden kunnen door de verkoper meegenomen. Steeds vaker wordt er geboden zonder een voorbehoud van financiering. Alexander: "Ervaring leert dat wanneer een aankoopmakelaar een voorbehoud goed onderbouwt, dit voorbehoud door verkopers als minder zwaar wordt ervaren. Een aankoopmakelaar geeft de verkoper vertrouwen, dat is een absolute meerwaarde". Admono Makelaars heeft op dit moment een aankoopactie met een sterk gereduceerd tarief.

Meer informatie via www.admono.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten