Logo peperbus.nl


eigen foto

Open lesavond theatersport PeperDus

  Theater

Zwolle - De Zwolse theatersportgroep PeperDus heeft ruimte voor nieuwe leden en houdt dinsdag 25 september vanaf 20.15 uur een open lesavond. Wie wil kan je meedoen en ervaren of theatersport bij je past. Aansluitend is het mogelijk op 2 en 9 oktober ook mee te spelen.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Aan de hand van verschillende games en spelvormen wordt ter plekke bedacht wat er gespeeld gaat worden. PeperDus is een enthousiaste en gezellige groep theatersporters, die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die focussen op verschillende thema's.

Naast theatersport worden ook andere improvormen belicht. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht naar verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. Per jaar zijn er een aantal wedstrijden (uit en thuis) die voor publiek gespeeld worden en het jaar wordt afgesloten met een speciaal theaterproject. Heb je ervaring dan is dat fijn, maar natuurtalenten met passie voor theatersport en durf om te improviseren zijn ook welkom. En natuurlijk is de wederzijdse klik belangrijk.  De open lesavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden op de vaste trainingslocatie, het Mozaïek.

Aanmelden is wel verplicht: info@peperdus.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Shopbox