ArtEZ Conservatorium presenteert: ArtEZ Chamber Music Sessions
ArtEZ Conservatorium presenteert: ArtEZ Chamber Music Sessions (ArtEZ Conservatorium)

ArtEZ Kamermuziekfestival in Grote Kerk

  Muziek

Zwolle - In Academiehuis De Grote Kerk zullen zaterdag 25 januari van 11.00 tot 16.00 uur tien klassieke ArtEZ-ensembles hun kunsten vertonen op het ArtEZ Kamermuziekfestival. 

Elk half uur zal een ander ensemble klassieke muziek spelen. Op het programma staat muziek van onder andere Mendelssohn, Brahms en Schubert. Ensembles in velerlei bezettingen zullen voorbij komen, waaronder een fluitkwartet, een pianotrio, accordeon met zang, piano-celloduo's. De toegang is vrij, bezoekers kunnen op elk moment in- en uitlopen. Na elk optreden wordt om een vrije gift gevraagd.

Vanaf het begin van het schooljaar zijn studenten van het ArtEZ Conservatorium samen gaan werken aan uitdagend, klassiek repertoire. Gedurende het schooljaar werken ze toe naar de ArtEZ Chamber Music Sessions, een concertserie in boekhandel Waanders in de Broeren. Tijdens deze serie strijden zij om een plek in de grote finale: The Best Of, waar ze prijzen kunnen winnen. Ook op deze avonden zijn bezoekers welkom. De toegang van deze concerten is vrij. De Chamber Music Sessions zijn op dinsdag om 19.00 in Waanders in de Broeren. De data zijn: 11 februari 25 februari 3 maart 17 maart 31 maart 21 april 19 mei

Meer berichten