Money & the Man instore bij Minstrel Music

  Evenement

Assendorp - Money & The man houdt zaterdag 10 november om 12.00 uur een instore-concert bij Minstrel Music aan de Assendorperstraat. Dit jaar is het jaar van hun debuutalbum op het Zwolse platenlabel Minstrel Music getiteld 'Money & The Man'.

Het Zwolse garage blues-duo Money & the Man laat zien hoe muziek ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig, naar je toe geworpen tijdens de intense liveshows. Deze twee jonge gasten hebben een volwassen geluid, gevormd door blues, indie en rock 'n' roll.

Na een genadeloze jamsessie in 2013 besloten Henk Wesselink en Ymte Koekkoek samen een band te vormen. Niet meer dan een gitaar, zang en een drumstel waren nodig om een dik en dynamisch geluid neer te zetten. Ze speelden meer dan 250 shows in 4 jaar. Festivals als Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival, radio shows bij 3FM en Radio Veronica en optredens tijdens Popronde en op Eurosonic/Noorderslag bewijzen dat Money & the Man hard is neergedaald. 

Na zaterdag nog niet genoeg? De uiteindelijke reeds bijna uitverkochte releaseparty van de debuutplaat is op donderdag 22 november in Hedon.

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=MHDq9yki_Sg en https://www.youtube.com/watch?v=QLy9sa_YrnA#action=share

Joop de Haan
Meer berichten