Tijd voor jezelf: Workshop Zhineng Qigong


<p>Vick Nieuwenhuis.</p>

Vick Nieuwenhuis.

Tijd voor jezelf: Workshop Zhineng Qigong

  Cursus-Workshop

Zwolle - Zelfkennislab houdt dinsdag 22 december vanaf 13.00 uur en woensdag 30 december vanaf 12.000 uur een workshop Zhineng Qigong. In vier ontspannen uren leren de deelnemers level 1 van Zhineng Qigong. Deze Chinese bewegingsleer helpt lichaam en geest te ontspannen met eenvoudige oefeningen vanuit een staande positie. De methode van level 1 heet Lift Qi Up, Pour Qi Down. Meer dan 10 miljoen mensen op de wereld beoefenen de methode voor verbetering van vitaliteit. Ze leren zichzelf te ontladen en op te laden met verse energie.

Deelnemers geven tijdens de vloeiende langzame bewegingen tijd en aandacht aan zichzelf. Deze meditatie in beweging duurt ongeveer 25 minuten voor beginners. Door de beweging verdiepen de concentratie en ontspanning.

Naast de ontspannen middag ontvang de deelnemers een uitgebreide beschrijving op papier en een filmopname van de oefening. Daardoor lukt het om de methode thuis zelfstandig te beoefenen.

De workshop van het Zelfkennislab vind plaats in de praktijkruimte voor massagetherapie van Wilko Jongman in Berkum. Meer informatie is op de website te vinden: www.zelfkennislab.nl/zhineng-qigong/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden