Wilbert Kookt Wad
Wilbert Kookt Wad

Wilbert Kookt Wad bezoekt Zwolle

Wilbert Kookt Wad is donderdag 30 juli in Zwolle.

Kok Wilbert van de Kamp is dan met zijn Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum. Op zijn bakfiets maakt hij gerechten met ingrediënten uit het Waddengebied. Te proeven zijn onder andere een verfijnde ‘Polder-Hummus’ en een bonenburger met zeewier. Iedereen is welkom en kan kennismaken met de zilte smaak van de Wadden.

Wilbert is te vinden op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle. Op zijn bakfiets fietst hij van locatie naar locatie. Wilbert start zijn kookavontuur vanaf 11.45 uur en eindigt zijn kook-tocht in Zwolle rond 16.00 uur. De locaties zijn onder andere de Grote Markt, Achter de Broeren, Kerkbrug, Park de Wezenlanden en de Sassenpoort.

Exacte informatie over de locatie van Wilbert is te vinden op www.instagram.com/visitwadden/ waar verslag wordt gedaan van Wilberts kookavonturen.

 Wilbert van de Kamp is naast talentvol kok ook presentator, organisator, blogger, vlogger en schrijver van korte verhalen. Zie ook www.visitwadden.nl/nl/verhalen/smaak-van-de-wadden/wilbert-kookt-wad

Het project Visit Wadden beslaat het hele Waddenkustgebied van Groningen tot en met Noord-Holland en is in april 2019 van start gegaan met als doel duurzaam toerisme in het Waddengebied te stimuleren. Visit Wadden is een samenwerking tussen de drie toeristische marketingorganisaties Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden