Foto:

Cultureel Zwolle speelt Open Kaart

Zwolle - Met het platform Open Kaart maken culturele organisaties in Zwolle duidelijk dat ze deze zomer gewoon open zijn met een divers en gevarieerd zomeraanbod voor de thuisblijver, toerist of de culturele alleseter. 

Museum de Fundatie is gewoon open, Hedon organiseert eind augustus een reeks buitenconcerten, Zwolse Theaters heeft haar zomerstop ingeruild voor een uitgebreid zomeraanbod, voor gezinnen met jonge kinderen biedt Stadkamer een speciaal programma. Want cultureel Zwolle draait weer op volle toeren, is de boodschap. 

Sinds 1 juni is cultureel Zwolle weer open en op Open Kaart wordt het programma op een innovatieve manier ontsloten. Met Open Kaart kan het publiek op een andere manier kijken naar cultureel Zwolle. Online kunnen bezoekers struinen en aan de hand van beelden hun favoriete programma bij elkaar scharrelen of kennismaken met nieuwe vormen van cultuur. Op Open Kaart biedt film, muziek, kinderactiviteiten, exposities en meer. De klassieke concerten in het Academiehuis, de premières die Filmtheater Fraterhuis vertoond en in de nazomer de activiteiten van Anno en Zwolle Unlimited. 

 Wie voldoende inspiratie heeft opgedaan, ontvangt per mail een eigen Open Kaart waarmee gemakkelijk tickets kunnen worden geboekt. Op Open Kaart is voortdurend nieuw aanbod te vinden.

Open Kaart is een samenwerking van Museum de Fundatie, Hedon, Zwolse Theaters, Filmtheater Fraterhuis, Academiehuis, Anno, Stadkamer en Zwolle Unlimited. Daarnaast haken zelfstandige kunstenaars en theatermakers aan met hun programma. 

Zie www.proto-openkaart.nl of https://youtu.be/HdwlqG6_eDo

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden