In een twee uur durende workshop van schrijfcoach Janine van de Raadt (groene jurk) en kunstenares Marieke Brouwers (grijs shirt), maakten de deelnemers, op anderhalve meter afstand van elkaar, een canvas.
In een twee uur durende workshop van schrijfcoach Janine van de Raadt (groene jurk) en kunstenares Marieke Brouwers (grijs shirt), maakten de deelnemers, op anderhalve meter afstand van elkaar, een canvas. (Foto: Frans Paalman)

Bijzonder kunstwerk gecreëerd in Zwolse Stadkamer

Zwolle - Creatieve deelnemers konden dinsdag bij Stadkamer Zwolle meewerken aan een gemeenschappelijk kunstwerk. 

Ze gingen met het thema ‘Streetart’ aan de slag op twee verschillende manieren. De doekjes vormen samen één schilderij. Schrijfcoach Janine van de Raadt begeleidde hen bij het bedenken van een originele tekst en kunstenares Marieke Brouwers bij het maken van een schilderijtje. Beide kijken terug op een succesvolle dag waarin ze twee workshops gaven. Deelnemer Evelina Bijleveld: “Wat een leuk initiatief zeg, mijn dochters en ik hebben er van genoten. We hebben allemaal een vrolijk schilderijtje gemaakt met mooie woorden. Het was top!”

Het gezamenlijke kunstwerk is vanaf week 31 te bewonderen in Stadskamer Zwolle. Komende weken zijn er meer zomeractiviteiten bij Stadkamer te volgen, zo begeleidt Janine 18 augustus een schrijfwandeling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden