SamenZwolle zoekt steunouders voor kinderen die wel wat afleiding en ontspanning kunnen gebruiken.
SamenZwolle zoekt steunouders voor kinderen die wel wat afleiding en ontspanning kunnen gebruiken. (Foto: )

SamenZwolle: van Steunouders tot bewegen en zoeken naar werk

Zwolle is een stad waar we voor elkaar zorgen. Het hele jaar door wil SamenZwolle een helpende hand bieden. Wie hulp jan gebruiken of juist wil aanbieden, kan een mailtje sturen naar info@samenzwolle.nl of bellen met 038 - 750 83 87. Meer informatie op www.samenzwolle.nl

Steunouders gezocht

Een steunouder biedt praktische steun voor een kind dat wel wat afleiding en ontspanning kan gebruiken. De steunouder ontlast een andere ouder door zijn of haar kind(eren) (0 tot 12 jaar) een dagdeel in de week in huis te nemen en biedt het kind een veilige, prettige plek waar het kan spelen en nieuwe energie op kan doen.

Op dit moment is Steunouder Zwolle specifiek op zoek naar Zwollenaren die broertjes en zusjes samen welkom kunnen heten in huis en/of kunnen omgaan met kinderen die meer begeleiding nodig hebben in verband met hun gedrag.

Reageer op de vacature kan via www.samenzwolle.nl/steunouder of info@samenzwolle.nl

Beweegbuurtkamer bij SVI

De Beweegbuurtkamer bij SVI op sportpark De Siggels, is er iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Wie langskomt wordt ontvangen door een vrijwilliger van WijZ Welzijn. In samenwerking met SportService Zwolle, SVI en MVO de Siggels kan worden meegedaan aan sportieve activiteiten die passen bij de eigen wensen en mogelijkheden. De Beweegbuurtkamer is gratis toegankelijk, koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Meer informatie via Ga naar www.samenzwolle.nl/beweegbuurtkamer of mj.schiere@sportservicezwolle.nl

Aanbod: op zoek naar werk?

Geen baan of dreigt er ontslag door corona? Bij het project JobHulpMaatje helpt een maatje te kijken welke baan aansluit bij kwaliteiten, talenten en werkervaring. Ook ontdekken deelnemers hoe ze zichzelf kunnen presenteren tijdens een sollicitatie!
Een is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die mentale en praktische ondersteuning biedt en meedenkt over mogelijkheden om (on)betaald werk te vinden. Het maatje helpt om het solliciteren vol te houden, ook na een afwijzing.

Meer informatie over JobHulpMaatje via www.samenzwolle.nl/jobhulp of sanja@voorelkaarzwolle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden