Eerste week zit er op voor Jeugdland Diezerpoort

Zwolle - De eerste week van Jeugdland in Diezerpoort zit er op. Deze week stond er FIFA en dance op het programma. 

Jeugdland Diezerpoort wordt georganiseerd door Travers Welzijn Zwolle-Oost en is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar verspreid over vier weken in de zomervakantie. Dit is anders dan voorgaande jaren, net als dat het nu in drie verschillende buurten in Diezerpoort wordt georganiseerd.

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er verschillende leuke, sportieve en uitdagende activiteiten te doen waarbij de jeugd volop in beweging wordt gezet. Dit allemaal binnen het thema online en offline. Zo wordt er gevoetbald, op het plein en op de PlayStation, spellen via een app gespeeld zoals Jachtseizoen en lasergamen en gaan de kinderen terug naar de tijd zonder technologie tijdens Expeditie Robinson. Uiteraard is dit alles online te volgen via Instagram, Facebook en Tiktok.

Naast alle activiteiten wordt de jeugd op meerdere manieren uitgedaagd. Zo kunnen zij in het kader van de gezonde leefstijl hun eigen smoothie maken op de smoothiefiets en wordt er in workshops nagedacht over wat zij online bekijken en plaatsen.

Op woensdag 5 augustus wordt Jeugdland Diezerpoort gezamenlijk afgesloten met een spetterende finale in park Hogenkamp.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden