Het Gift City Café is op zoek naar een vrijwillig coördinator die leiding geeft aan de andere vrijwilligers en gasten te woord staat.
Het Gift City Café is op zoek naar een vrijwillig coördinator die leiding geeft aan de andere vrijwilligers en gasten te woord staat. (Foto: )

ZwolleDoet!: van een voetbalmaatje tot coördineren in Gift City Café

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Meer informatie via info@zwolledoet.nl of 038 - 4225200.

Maatje voor 55-jarige voetbalfan

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Voor een rustige, 55-jarige man die groot fan is van Feyenoord is de organisatie op zoek naar een maatje. Iemand die af en toe samen een spelletje wil doen, voetbal kijken of een blokje om lopen.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/voetbalfan of 038 - 4225200.

Coördinator bij het Gift City Café

Het Gift City Café is op zoek naar iemand met de capaciteiten om een groep mensen aan te sturen, verantwoordelijkheid te nemen en om overzicht te houden en mensen op weg te helpen die zich in een moeilijke positie bevinden. De vrijwillig coördinator geeft leiding aan de andere vrijwilligers en staan gasten te woord in het café. Werktijden en uren zijn in overleg.
Reageren via www.zwolledoet.nl/giftcitycafe of 038 - 4225200

Secretaris Stichting Vrienden van Zorgspectrum Het Zand

De Stichting Vrienden van Zorgspectrum Het Zand zoekt een secretaris. De stichting werft en beheert donaties van iedereen met hart voor Zorgspectrum Het Zand. Deze stichting steunt initiatieven die niet passen binnen het reguliere zorgbudget van Zorgspectrum Het Zand, maar wel heel belangrijk zijn voor het welzijn van de cliënten. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en twee algemene bestuursleden. De secretaris stelt je de agenda op, notuleert bij vergaderingen, verzorg je de post en helpt bij het jaarverslag. Er zijn vijf vergaderingen per jaar.
Reageren via www.zwolledoet.nl/secretarishetzand of 038 - 4225200.

Activiteitenvrijwilliger Frion

Frion is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor één van de woningen aan de Commissarislaan zijn ze op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen. In deze woning wonen 11 bewoners met een verstandelijke beperking. Een deel van deze bewoners gaat graag op pad: even wandelen, fietsen op de duofiets, een rondje met de stadsbus of een kopje koffie drinken in het centrum.

Reageren via www.zwolledoet.nl/vrijwilligerfrion of 038 - 4225200.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden