Bij het project JobHulpMaatje helpt een maatje te kijken welke baan aansluit bij kwaliteiten, talenten en werkervaring.
Bij het project JobHulpMaatje helpt een maatje te kijken welke baan aansluit bij kwaliteiten, talenten en werkervaring. (Foto: )

SamenZwolle: van bewegen bij SVI tot gasten ontvangen in ANNO

Iedere dag is er iets leuks te beleven in Zwolle. Op SamenZwolle staat alles wat er te doen is in de stad en in de wijken. Van sport en spel tot natuur en theater. Gewoon een kopje koffie drinken om nieuwe mensen te leren kennen kan ook, er is van alles mogelijk. SamenZwolle denkt graag mee met wie geen vervoer heeft. Samen wordt naar een oplossing gezocht om toch ergens heen te gaan. Meer informatie? Kijk op www.samenzwolle.nl/samenouderen of bel naar 038 - 7508387.

Beweegbuurtkamer bij SVI

De Beweegbuurtkamer bij SVI op sportpark De Siggels, is er iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Wie langskomt wordt ontvangen door een vrijwilliger van WijZ Welzijn. In samenwerking met SportService Zwolle, SVI en MVO de Siggels kan worden meegedaan aan sportieve activiteiten die passen bij de eigen wensen en mogelijkheden. De Beweegbuurtkamer is gratis toegankelijk, koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Meer informatie via Ga naar www.samenzwolle.nl/beweegbuurtkamer of mj.schiere@sportservicezwolle.nl

Aanbod: op zoek naar werk?

Geen baan of dreigt er ontslag door corona? Bij het project JobHulpMaatje helpt een maatje te kijken welke baan aansluit bij kwaliteiten, talenten en werkervaring. Ook ontdekken deelnemers hoe ze zichzelf kunnen presenteren tijdens een sollicitatie!
Een is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die mentale en praktische ondersteuning biedt en meedenkt over mogelijkheden om (on)betaald werk te vinden. Het maatje helpt om het solliciteren vol te houden, ook na een afwijzing.

Meer informatie over JobHulpMaatje via www.samenzwolle.nl/jobhulp of sanja@voorelkaarzwolle.nl

Gastvrouw of -heer ANNO

ANNO is de plek waar je verhalen uit het heden en verleden kunt meemaken en beleven. Waar bezoekers meer te weten komt over historisch Zwolle, maar ook volop kunnen meedoen. De gastheer of gastvrouw heet bezoekers welkom, geeft uitleg over de expositie en activiteiten en biedt een luisterend oor. Het gaat om de periode van september tot en met november, om één of meerdere dagdelen.

Reageren via www.samenzwolle.nl/anno of info@samenzwolle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden