Zomer in Nooterhof met Belle de Bij

Zwolle - Om de zomer te vieren is er een nieuwe speurtocht door de Nooterhof: Belle de Bij. De speurtocht bestaat uit een tas met een routeboekje met opdrachten, en allerlei onderzoeks materialen die bij de opdrachten nodig zijn. Per 1 juli is het park weer ruimer open: op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 11.00 tot 17.00 uur.  

Belle de Bij, bewoonster van de Nooterhof, neemt de speurders mee op een doe-ontdekkingstocht langs de mooiste en spannendste plekjes van het park. Onderweg leren ze van alles over de natuur. Deze speurtocht is ontwikkeld door Milieuraad Zwolle en IVN Zwolle. Deelname is gratis. Er kan meegedaan worden tijdens openingstijden van het park. De speurtocht is leuk voor kinderen van ongeveer 5 tot10 jaar, begeleid door een  ouder of andere volwassene. Belle de Bij, bewoonster van de Nooterhof, begeleidt de speurtocht ook. Er zijn flink wat tasjes, dus ze kunnen gelijk starten als ze er zijn. De tas met inhoud moet na afloop weer worden ingeleverd.  

Het park kan weer vrijwel onbeperkt mensen toelaten, mits de anderhalve meter afstand wordt nageleefd. De toiletten en het earthship zijn weer open; er is weer drinken en waterijs verkrijgbaar. Nieuw: ook koek en enkele kleine gezonde 'snacks' . 

Zie ook: www.nooterhof.nl

Meer berichten