ZwolleDoet! heeft weer nieuwe vacatures, waaronder een voor winkelmedewerker bij Terre des Hommes.
ZwolleDoet! heeft weer nieuwe vacatures, waaronder een voor winkelmedewerker bij Terre des Hommes.

ZwolleDoet!: van kringloop naar thuis koken voor buurtgenoten

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar. Bij vragen: mail naar info@zwolledoet.nl of bel 038 - 4225200.


Klusvrijwilliger Dierenweide

Stichting de Knuffelkonijntjes en Dierenweide Dieze-Oost gaan de komende maanden aan de slag met het opknappen van de nieuwe dierenweide aan de Hogekampsweg. Daarom zijn ze op zoek naar handige klusvrijwilligers die willen helpen met het verbouwen van de bestaande schuur, aanleg bestrating, tuinaanleg, hokkenbouw voor de dieren, aanleg elektriciteit, schilderwerkzaamheden en de aanleg van een waterleiding. In de nieuwe dierenweide kunnen ouderen elkaar ontmoeten en kunnen zieke kinderen langskomen om de dieren te knuffelen.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/dierenweide of info@zwolledoet.nl.

Kringloopwinkel Terre des Hommes

Terre des Hommes is voor hun kringloopwinkel op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze ontvangt de klanten, maakt een praatje en helpt waar nodig. De winkel staat vol met tweedehands kleding, huishoudelijke artikelen, boeken, glas- en serviesgoed en schoenen.

Aanmelden via www.zwolledoet.nl/kringloopwinkel of info@zwolledoet.nl

Gastheer/-vrouw ANNO

ANNO is de plek waar je verhalen uit het heden en verleden kunt meemaken en beleven. Waar bezoekers meer te weten komt over historisch Zwolle, maar ook volop kunnen meedoen. De gastheer of gastvrouw heet bezoekers welkom, geeft uitleg over de expositie en activiteiten en biedt een luisterend oor. Het gaat om de periode van september tot en met november, om één of meerdere dagdelen.

Reageren via www.zwolledoet.nl/expositieanno of info@zwolledoet.nl.

Thuisgekookt

Bij Thuisgekookt kunnen mensen die in een kwetsbare positie zitten of door de coronacrisis niet buiten kunnen komen zich aanmelden voor een maaltijd. De organisatie maakt vervolgens een match met iemand in de buurt die wel een extra maaltijd klaar wil maken.

Thuiskoks kunnen zich melden via www.zwolledoet.nl/thuisgekookt of info@zwolledoet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden