Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle weer geopend voor bezoekers

Zwolle – Na een verplichte sluiting vanwege corona heeft Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle sinds enkele weken haar deuren weer geopend voor bezoekers. De opening vindt gefaseerd en volgens de regels van het RIVM en de overheid plaats, met aangepaste openingstijden en veilige looproutes.

Locatiemanager Hugo Rijnders: "We zijn gestart met een gefaseerde opening en dit verloopt tot nu toe erg soepel. De Zed & Sop zwemlessen en het banenzwemmen zijn weer volledig hervat en ook de horeca is weer geopend. Daarnaast zijn ook de Aqua’Groepslessen opgestart, op dinsdagochtend de WijZ-groepsles en op donderdagochtend het Aqua’Joggen. Kinderen 8 tot en met 12 jaar met een A-diploma kunnen weer vrijzwemmen."

Om de gezondheid van de bezoekers en het personeel te kunnen waarborgen heeft Zwembad De Vrolijkheid huisregels opgesteld. De bezoekers wordt gevraagd om voor hun komst naar het zwembad thuis hun badkleding aan te trekken onder de gewone kleding, na afloop kan er wel gebruik worden gemaakt van de omkleedhokjes. Het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van de douches in het zwembad, het gebruik van de toiletten is wel toegestaan. Daarnaast is het enkel mogelijk om het zwembad te bezoeken op reservering. Reserveren kan via 038-4550689.

Het actuele rooster staat op www.optisport.nl/vrolijkheid/openingstijden

Het gaat nog enige tijd duren voordat het zwembad weer open mag volgens het reguliere openstellingsrooster, maar tot die tijd komen er regelmatig nieuwe activiteiten bij. "Wij zijn ontzettend blij dat wij onze bezoekers stapje voor stapje weer kunnen ontvangen en kijken uit naar het moment dat wij weer volledig open kunnen."

Meer berichten