Op SamenZwolle staat alles wat er te doen is in de stad en in de wijken.
Op SamenZwolle staat alles wat er te doen is in de stad en in de wijken. (Foto: )

SamenZwolle: van activiteiten voor ouderen tot vrijwilligerswerk

Iedere dag is er iets leuks te beleven in Zwolle. Op SamenZwolle staat alles wat er te doen is in de stad en in de wijken. Van sport en spel tot natuur en theater. Gewoon een kopje koffie drinken om nieuwe mensen te leren kennen kan ook, er is van alles mogelijk. SamenZwolle denkt graag mee met wie geen vervoer heeft. Samen wordt naar een oplossing gezocht om toch ergens heen te gaan. Meer informatie? Kijk op www.samenzwolle.nl/samenouderen of bel naar 038 - 7508387.

Veilige activiteiten voor ouderen

Ook tijdens de coronacrisis zijn er leuke, veilige activiteiten voor ouderen in Zwolle. In de nieuwste activiteitenflyer van SamenZwolle staan leuke activiteiten en initiatieven in een handig overzicht. Er kan bijvoorbeeld elke dag een praatje worden gemaakt bij de Kletslijn, of worden meegespeeld met de Nationale Thuisbingo? De flyer is gratis beschikbaar en kan thuis worden bezorgd.

Meer informatie via 038 - 750 83 87 of simone@samenzwolle.nl

Vrijwilligerswerk

SamenZwolle denkt graag mee om passend vrijwilligerswerk te vinden. Medewerkers kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden, of iemand nou iets creatiefs wil doen, iets in de buitenlucht, iets met taal, techniek of juist sociaal contact, er is voor iedereen iets te vinden. Leeftijd is geen obstakel.

Meer informatie over vrijwilligerswerk via 038 - 750 83 87 of info@samenzwolle.nl

Oproep: wie organiseert binnenkort een activiteit?

Door de coronacrisis gaan veel activiteiten niet door. Wie een mooi initiatief is begonnen tijdens de coronacrisis, waar Zwollenaren veilig aan deel kunnen nemen, bijvoorbeeld digitaal of op afstand, kan terecht bij SamenZwolle.

Dat kan zijn een straatbingo, speurtocht voor kinderen, muzikaal optreden of juist heel iets anders. SamenZwolle besteedt graag aandacht aan mooie activiteiten en initiatieven die op creatieve wijze zijn ontstaan. Op onze website staat een activiteitenoverzicht, waar iedereen zelf eenvoudig een activiteit tussen kan plaatsen.

Ga daarvoor naar www.samenzwolle.nl of bel voor meer informatie 038 - 750 83 87.

Meer berichten