Website over plannen voor gebied Zwartewaterallee

Zwolle - De projectgroep Zwartewaterallee lanceert een nieuwe website met een visie voor de toekomst voor de Zwartewaterallee.

De plannen voor de toekomst van het gebied Zwartewaterallee zijn door de projectgroep en de Gemeente Zwolle vertaald in een gebiedsvisie. Er gaan 1.000 tot 1.300 woningen gebouwd worden. Deze visie is nu te lezen op de website www.zwartewateralleezwolle.nl.

Op de website worden de plannen voor de Zwartewaterallee uitgebreid toegelicht en bewoners uitgenodigd om hun reactie te geven. Bezoekers kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief en er is ruimte om vragen te stellen over de visie.Ook wordt de huisstijl op de website gepresenteerd.

De lancering van de website is een van de stappen die de projectgroep zet met het oog op participatie. De volgende stap is om op projectniveau met bewoners in gesprek te gaan, fysiek of digitaal, om de stedenbouwkundige plannen verder uit te werken.

De website is interessant voor bewoners van de Aa-landen en Holtenbroek, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden.

De initiatiefnemers en leden zijn: Jansen Vastgoed, Nijhuis Bouw, Explorius, Lenferink Vastgoed, Van Wijnen, RED Vastgoed en de Zwolse woningcorporaties deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ.

Meer berichten