SamenZwolle brengt ‘coronaproof’ activiteiten in kaart

Zwolle – De maatregelen vanwege de coronacrisis hebben ervoor gezorgd dat bijna alle activiteiten in Zwolle helaas tijdelijk stil kwamen te liggen. Nu het beleid langzaam versoepeld wordt, is het mogelijk om weer voorzichtig bijeenkomsten te organiseren. Op de activiteitenpagina van SamenZwolle kun je als Zwollenaar makkelijk zien wat er allemaal georganiseerd wordt in de stad.

Activiteitenplatform

SamenZwolle is hét platform voor activiteiten met een sociaal, sportief, educatief of creatief karakter, voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een knutselmiddag voor kinderen, een wijkbingo, beweegactiviteit voor ouderen of een tweedehands kledingmarkt. Het overzicht is te zien op:  www.samenzwolle.nl/activiteiten, op deze pagina kun je als organisator ook eenvoudig zelf een activiteit plaatsen. Via de social media en doelgroepgerichte mailingen van SamenZwolle kan de activiteit in overleg nog beter onder de aandacht gebracht worden.

 

Coronaproof

Op SamenZwolle mogen alleen activiteiten geplaatst worden die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat de deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, het maximaal aantal bezoekers niet wordt overschreden en dat men bij verkoudheidssymptomen of andere (milde) klachten niet deelneemt. Ook is er een nieuwe categorie voor ‘Online’ activiteiten toegevoegd. 

SamenOuderen

Voor oudere inwoners is het soms nog lastig om een website te bezoeken. Daarom is er voor hen een flyer gemaakt met coronaproof activiteiten en initiatieven voor ouderen in Zwolle. Wie deze wil ontvangen kan bellen met 038 - 750 83 87.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden