Foto:

Meidenvoetbaldag ZAC 13 juni

Zwolle - Voetbalvereniging ZAC houdt zaterdagmiddag 13 juni een Meidenvoetbaldag op sportpark Jo van Marle in Zwolle-Zuid. Een voetbalmiddag met leuke voetbalspellen, trainingsoefeningen en tricks van freestyler Jasmijn Janssen.

Tijdens de Meidenvoetbaldag kunnen meiden kennismaken met de sport en zelf ontdekken hoe leuk voetbal is. Het wordt een gezellige middag vol voetbalfun voor meiden met en zonder voetbalervaring.

Freestyle voetbalster Jasmijn Janssen is Nederlands kampioen freestyle bij de vrouwen en werd twee keer vierde op het WK Freestyle. Freestylen is een populaire vorm van voetbal waarbij het gaat om behendigheid en trucs met een bal. Jasmijn geeft bij de Meidenvoetbaldag van ZAC niet alleen een demonstratie, ze geeft ook een clinic aan de deelnemers.

De Meidenvoetbaldag bij ZAC is voor meiden van 5 tot en met 12 jaar. Deelname is gratis. Aanmelden kan via meidenvoetbal@zac.nl. Vermeld daarbij naam, leeftijd en telefoonnummer van de ouders. Kijk voor meer informatie op www.zac.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden