Foto:

Nooterhof opent per 3 juni, binnen RIVM regels

Zwolle - De Nooterhof gaat woensdag 3 juni weer open. Dat gebeurt in overleg met de gemeente. Er gelden wel forse beperkingen door de RIVM-regels.

Zo mogen er maximaal  dertig mensen tegelijk aanwezig zijn in het park. Bezoeker 31 heeft dus helaas geen toegang. Bezoekers moeten de instructies van de aanwezige vrijwilligers op volgen. Het Earthship en de toiletten blijven gesloten. Eigen consumpties zijn weer toegestaan, en mensen moeten hun afval meenemen naar huis.

Altijd geldt de regel om anderhalve meter afstand te bewaren. Kinderen kunnen spelen. Bezoekers kunnen lekker rondwandelen. 

De aangepaste openingstijden in juni zijn woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Zie ook: www.nooterhof.nl, vragen stellen kan via info@milieuraadzwolle.nl 

Het park en de tuinen liggen er mooi bij, dankzij het ecologische beheer door vrijwilligers dat ondanks beperkingen kon doorgaan. De waterspeelplaats en het blotevoetenpad zijn door vrijwilligers helemaal opgeknapt. De natuurspeurtocht Lentekriebels met Klara de Kikker in de Nooterhof kan in kleine groepjes gelopen worden. 

In juli worden de regels en tijden waarschijnlijk aangepast. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden