Zwolse Avond4daagse dit jaar als Home Edition

Zwolle - De Zwolse Avondvierdaagse, waaraan jaarlijks zo’n 9.000 mensen deelnemen, gaat door. Het evenement krijgt echter dit jaar, door de coronacrisis, een andere vorm; het wordt een Home Edition. 

Tijdens deze speciale editie van de Avond4daagse in deze bijzondere tijd lopen deelnemers vanaf hun zelf gekozen startpunt. Juist nu wil organisator Zwolse Wandel Verenigingen (ZWV) kinderen hun jaarlijkse Avond4daagsefeestje niet onthouden. Bovendien, juist nu is beweging belangrijker dan ooit.

Routes
Voor de Avond4daagse – Home Edition krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vier verschillende routes te lopen vanaf een eigen gekozen startpunt, bijvoorbeeld vanaf huis. Na aanmelding krijgen ze toegang tot een app. Die maakt op basis van de ingegeven afstand en startplaats automatisch vier verschillende routes. Deze kunnen de deelnemers met de app lopen. De app houdt de wandeling bij en geeft automatisch een seintje als de vier dagen zijn volbracht. Na afloop ontvangen de deelnemers de enige echte Avond4daagsemedaille.

Spelregels
De Avond4daagse – Home Edition loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2020. De belangrijkste regel is, dat deelnemers zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaar wordt ook verwezen in de voorwaarden. De vier dagen moeten verder binnen twee weken worden volbracht.

Inschrijven
Men kan zich inschrijven via: www.avond4daagse.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden