Foto:

Peptalk SportService over 'De betrokken ouder'

Na een succesvolle eerste editie van Peptalk is het tijd voor een tweede editie. Dit keer in de vorm van een webinar , op vrijdagavond 19 juni. Het thema: De betrokken ouder. Het webinar is bedoeld voor trainers, coaches, bestuursleden, vrijwilligers en betrokkenen van de Zwolse sportvereniging.

Nicolette van Veldhoven, lector sportpedagogiek, is gastspreker in deze webinar. Zij informeert en inspireert de deelnemers van Peptalk over het pedagogisch klimaat binnen een vereniging.

Hoe krijg en houd je ouders betrokken, hoe beïnvloed je het gedrag van ouders langs de lijn, en wat kan jij als trainer doen om samen met ouders een fijne sfeer te creëren? Vragen die spelen bij sportverenigingen. Ook in coronatijd.

“We beseffen dat de ontwikkelingen rondom corona voor veel sportverenigingen op dit moment prioriteit hebben", zegt Brian Rispens, projectleider Peptalk SportService Zwolle. "Maar vooruitkijken is ook nodig. Bij het nieuwe sportseizoen, wanneer het coronavirus het toelaat, zijn ouders ook betrokken. Op welk moment dan ook. Voor veel verenigingen een uitdagend onderwerp. Het blijft een actueel thema.” 

“Met Peptalk richten we ons bewust alleen op het sporttechnisch kader en willen hen hiermee beter bedienen. Een inspirerende, informerende avond waarbij we de verbinding leggen mét elkaar en vóór elkaar over de actualiteiten. In januari waren de thema’s Positief coachen en Talentontwikkeling. Deze editie richten we ons op de betrokken ouder. We hopen door de juiste verbinding te leggen voor het sporttechnisch kader in Zwolle in te spelen op ontwikkelingen binnen de sport. Corona of niet, we blijven de verenigingen ondersteunen met interessante thema’s. Dit keer via een webinar. ” 

Geïnteresseerd sporttechnisch kader kan zich aanmelden via https://sportservicezwolle.nl/sportkalender?showevent=28054

Deelname voor Zwolse sportverenigingen is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden