Foto:

NPO 3FM Talent Coördinator Jurriën Haverlag in Hedon Academy online

Zwolle - Jurriën Haverlag van NPO 3 FM is dinsdag 26 mei gast in de vierde editie van Hedon Academy Online. Dat is vanaf 20.00 uur voor iedereen te volgen op www.hedonproductiehuis.nl/live

 Jurriën Haverlag is Talent Coördinator en muziek samensteller bij NPO 3 FM en door zijn werk bij de radio altijd bezig met muziek. Van gevorderde carrières tot muzikanten die aan het begin van een loopbaan staan. Wat kan Jurriën vanuit 3FM Talent voor een muzikant betekenen? Hoe ontdekken ze al die nieuwe muziek eigenlijk? En hoe doe je dat in tijden dat niemand meer live kan spelen? Genoeg te bespreken tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy online.

 De komende periode zal er bijna wekelijks een online editie van Hedon Academy worden gehouden. De eerste editie was op 21 april. De eerste drie edities van Hedon Academy Online met als gasten Harold de Boer van Poppunt Overijssel, digitaal strateeg Carlo Kiksen en artist coach JoeySuki waren een groot succes. Veel belangstellenden keken mee en stelden hun vragen via de livechat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden