Virtuele onthulling van landmark #OPGEZWOLLE


Foto:
#Opgezwolle

Virtuele onthulling van landmark #OPGEZWOLLE

Zwolle - De fysieke onthulling van de landmark op 14 april, de bevrijdingsdag van Zwolle, kon door de coronacrisis niet doorgaan. Maar hoe geweldig zou het zijn als er toch iets wordt gedaan om de vrijheid van Zwolle te kunnen vieren? Mét de landmark?

Daarom heeft het bestuur - bestaande uit Rob Drost, Arjan Biel en Marco Slot - samen met de Nederlandse startup FECTAR een Virtual Reality oplossing bedacht: In virtuele onthulling die op 5 mei heeft plaatsgevonden in Park de Wezenlanden. Samen met Rico – mede namens Sticks en Delic.

 "We hadden kunnen blijven vasthouden aan ons plan om op 75+1 jaar bevrijding de landmark groots te onthullen. Maar met deze virtuele oplossing hebben we de kans gecreëerd eerder te kunnen genieten van ons baken van vrijheid. In onze stad en in de wereld. En wanneer kan dat beter dan op onze landelijke Bevrijdingsdag? Juist omdat de coronamaatregelen ons, met alle restricties en festiviteiten die niet door kunnen gaan, nog meer het besef geven wat vrijheid in ons dagelijks leven betekent.

“Met behulp van de gratis app van FECTAR creëren we in samenwerking met Stichting landmark #OPGEZWOLLE een realistische weergave van de landmark, op ware grootte", vertelt Daniëlle Ter Haar, business developer bij FECTAR. "Iedereen kan de landmark nu virtueel op een eigen locatie plaatsen en zelf delen via social media.”

Arjan en Rob hebben de landmark stiekem al op een aantal plaatsen in Nederland neergezet. Markante plekken. ‘’We gaan onze eigen virtuele creaties op korte termijn delen via de socials van Landmark #OPGEZWOLLE. Hopelijk kunnen we zo een saamhorig gevoel creëren met Zwolle en de rest van de wereld’’.


Wil jij de landmark delen op social media gebruik dan #OPGEZWOLLE of wil je zelf de landmark plaatsen in jouw straat, in je stad of in het wild en wil je deze met de hele wereld delen? Zie hieronder!

Deel jouw virtuele #OPGEZWOLLE. De foto die – gerekend vanaf Zwolle – het verst weg in de wereld is geplaatst, is goed voor een pakket met Zwolse producten inclusief een ZwolleVaas » zwollevaas.nl. Ook de maker van de mooiste foto wint dat pakket. Samenwerken met jouw familie en vrienden in het buitenland mag!
www.landmark-opgezwolle.nl/virtueel

Download de gratis app FECTAR in de Apple App-store of Google Playstore en gebruik deze link

https://sptn.page.link/ucRa

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden