Foto:

Kringloop online bereikbaar

Zwolle - Het zijn zware tijden voor bedrijven en winkels. Tegelijkertijd blijkt in deze periode hun flexibiliteit en inventiviteit. De winkels van Kringloop Zwolle aan de Veerallee en Nieuwe Deventerweg en zusterbedrijf Noggus&Noggus zijn gesloten, maar achter de schermen wordt hard gewerkt. 

Klanten kunnen via Marktplaats en via webwinkel De Schatkamer volop online snuffelen. Artikelen kunnen worden opgehaald of opgestuurd. En daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Er komt juist deze weken veel binnen bij Kringloop Zwolle.

Mensen hebben tijd om hun huis op te ruimen. Daarnaast lijkt het erop of er ook meer wordt nagedacht over de natuur, het milieu en het belang van circulariteit: beter spullen te hergebruiken dan weg te gooien.

De medewerkers van beide kringloopbedrijven zijn druk bezig met sorteren, scheiden, opruimen en beoordelen welke artikelen in webshop De Schatkamer kunnen worden aangeboden of juist op marktplaats en wat ze gaan bewaren voor na de crisis. Kringloop Zwolle heeft een eigen plek op Marktplaats en de verschillende winkels van Noggus&Noggus in Ommen, Dalfsen, Hasselt ook.

De bestellingen kunnen worden opgestuurd en kunnen desgewenst ook worden opgehaald. Van paasspulletjes tot brocante kastjes en legpuzzels en van fietsen tot pick-ups.

De winkels zijn online dag en nacht bereikbaar op www.kringloopzwolle.nl en www.noggusennoggus.nl.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden