Trainer Bob geeft les via een livestream. Het lesaanbod bestaat inmiddels uit: kickboksen voor iedereen, jeugdlessen, ouder- en kind training, krachttraining, yoga, MMA en grappling.
Trainer Bob geeft les via een livestream. Het lesaanbod bestaat inmiddels uit: kickboksen voor iedereen, jeugdlessen, ouder- en kind training, krachttraining, yoga, MMA en grappling. (Foto: Tabonon)

Sportschool Tabonon houdt leden op afstand fit

Zwolle - Alle sportscholen moeten tot 28 april hun deuren sluiten vanwege het coronavirus. Om contact te houden met hun leden en te stimuleren om fit en gezond te blijven, hebben ze een online sportschool geopend: Tabonon Virtueel.


Team Tabonon heeft binnen 24 uur een Instagram-kanaal opgericht met trainers die via livestreams lessen geven. Het lesaanbod bestaat inmiddels uit: kickboksen voor iedereen, jeugdlessen, ouder- en kind training, krachttraining, yoga, MMA en grappling.

Leden trainen ieder in hun eigen huis real-time mee. Daarnaast worden ze uitgedaagd om uitdagingen aan te gaan, zijn er vraag en antwoord uren en delen ze filmpjes van andere leden die laten zien hoe zij trainen. Met het aanbod wil Tabonon zoveel mogelijk mensen stimuleren om thuis in beweging te blijven.

Naast een sportschool is Tabonon een hechte community. Een plek van ontmoeting waar leden graag komen voor de sfeer. In tijden van sociale afstand vinden ze daarin de inspiratie om zich extra in te zetten voor de onderlinge verbondenheid. “We vinden dat iedereen veilig bij ons moet kúnnen sporten en iedereen is daarom ook welkom, iedereen mag zijn wie hij of zij is. Laten we deze waardes ook in moeilijke tijden laten gelden.”

www.tabonon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden