Leden laden bij het terrein van Oranje Zwart op de Marslanden palen en korven in om thuis doorloopballen en afstandsschoten mee te oefenen.
Leden laden bij het terrein van Oranje Zwart op de Marslanden palen en korven in om thuis doorloopballen en afstandsschoten mee te oefenen. (Foto: eigen archief)
Coronavirus

Oranje Zwart brengt korfbal bij de leden thuis

Zwolle - Nu alle korfbalactiviteiten niet meer mogen plaatsvinden in de ZBC-hal of op het veld bij het clubhuis op Sportpark De Marslanden laat Korfbalvereniging Oranje Zwart de leden thuis korfballen.

Dit weekend konden leden palen, korven en grondplaten lenen. Middels voorinschrijving konden ze een poging wagen om buiten, in je eigen achtertuin of op een veilige plek in de buurt de korfbal-skills te blijven beoefenen. De veiligheidsinstructies zijn meegegeven: niet met méér dan drie kinderen bij een korf en met inachtneming van 1,5 meter afstand onderling.

Het doel hiervan is om de doorloopballen en afstandsschoten te blijven oefenen en met de nodige inzet hieromheen de conditie op peil te houden.

“Het Bestuur van Oranje Zwart heeft in samenwerking met een aantal vrijwilligers het voortouw genomen”, zegt Kasper Herrewijn, Bestuurslid van Korfbalvereniging Oranje Zwart.

Vanaf nu staan op diverse plekken in Zwolle korfbalpalen waar de kinderen zich heerlijk mee kunnen vermaken. De JAGRO van Korfbalvereniging Oranje Zwart bedenkt iedere week een nieuwe challenge voor de jeugdleden om thuis te gaan beoefenen.

www.oranje-zwart.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden