Voor de 5 en 10 kilometer wordt de Achterfietser geparkeerd tot de volgende editie op zondag 27 juni 2021. (foto: Mirjam Blok)
Voor de 5 en 10 kilometer wordt de Achterfietser geparkeerd tot de volgende editie op zondag 27 juni 2021. (foto: Mirjam Blok) (Foto: Mirjam Blok)
Coronavirus

5 en 10 kilometer AsRENdorp gaan niet door

Zwolle - De organisatie van VestaChemicalsAsRENdorp heeft besloten om de Hypotheekgilde 5 kilometer en de FysioMobilae 10 kilometer op zondag 28 juni vanwege de coronacrisis niet door te laten gaan.

Als medio of eind mei wordt besloten dat de loop wel zou kunnen worden gehouden, dan is het voor de organisatie te kort dag om de organisatie voor elkaar te krijgen. De deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven krijgen hun geld terug. Hoofdsponsor VestaChemicals staat borg voor de gemaakte kosten.

Over het al dan niet doorgaan van de TenBrinkeKinderREN neemt de organisatie eind mei een beslissing. Dit is bij doorgang nog goed te organiseren. "En het zou natuurlijk fantastisch zijn als die vier- tot vijfhonderd kinderen weer lekker kunnen rennen door de straten van Assendorp", aldus de organisatie. "De inschrijving is voorlopig gesloten. We hebben al een aantal inschrijvingen. Bij definitief niet doorgaan krijgen ook zij het inschrijfgeld terug."

Zodra er duidelijkheid is over het wel of niet doorgaan, dan wordt dat vermeld via de website www.asrendorp.nl en www.facebook.com/asrendorp, www.instagram.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.

De KinderREN-clinics en de clinics voor volwassenen gaan ook niet door.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden