Geen Seven Stars Zwolse Mudrun zaterdag 27 juni

Zwolle - Vanwege het coronavirus gaat de Seven Stars Zwolse Mudrun op zaterdag 27 juni niet door. “In het kader van een ieder zijn gezondheid, is dit de beste beslissing”, vertelt Sanne Weijschede, één van de organisatieleden van de Seven Stars Zwolse Mudrun, SportService Zwolle. De inschrijvingen zouden na het paasweekend open gaan. In mei wordt bekend gemaakt of het jaarlijkse modderspektakel naar het najaar wordt verplaatst of wordt uitgeweken naar 2021.

De Seven Stars Zwolse Mudrun behoort tot de evenementen die tot 1 juni niet door mogen gaan. Ondanks dat het event na die datum plaatsvindt, neemt de organisatie maatregelen.

“Het past niet bij de huidige situatie om promotie te maken voor inschrijvingen volgende week. Daarnaast is het in deze situatie ook lastig om met de organisatie bijeen te komen, obstakels te bouwen en het parcours uit te leggen. We hebben te maken met sportverenigingen, clubverbanden en bedrijven die nu ook stil liggen”, aldus Weijschede.

SportService Zwolle slaat ieder jaar de handen ineen met partners Seven Stars (hoofdsponsor), de Monicares Foundation en verenigingen ZRZV (Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging), Thor (Survival), AVPEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep voor de Seven Stars Zwolse Mudrun.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden