Foto: Lotte Brouwers

Hedon zendt concert Paceshifters uit op Facebook

 Zwolle - Onder de noemer 'Stay Home, Stay Safe, Stay Tuned' zendt Hedon vrijdagavond 3 april, op het tijdstip dat normaal gesproken live muziek zou klinken in het Zwolse poppodium, de concertregistratie Paceshifters ‘Live In Concert ‘17’ uit. 

Het betreft een videoregistratie van de uitverkochte Grote Zaal-show van de Zwolse rockformatie uit 2017. Het concert is vanaf 20.30 uur te zien op de Facebook pagina van Hedon.  

Voor de  Paceshifters  bestaan er geen compromissen of concessies. Muzikaal niet, maar ook op alle andere fronten niet. Want deze drie nonconformistische rockers gaan voor een lange-termijn-carrière en dat betekent dus vooral trouw blijven aan hun (soms stronteigenwijze) DIY-attitude. Dat bleek al uit de voorgaande albums, waarmee het trio transformeerde van een gretige sympathieke jonge-hondenrockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie.  Ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen.

Inmiddels is het alweer enige tijd opvallend stil rondom de band die normaal gesproken alle schuiven opengooit. Voor nu is de live-stream in ieder geval hetgeen wat het dichtst bij een liveshow  in de buurt  komt .

 Om de concertbeleving compleet te maken verloot Hedon een paar exclusieve Hedon bierpullen aan haar trouwste bezoekers. Kans maken op een bij jou thuisbezorgde bierpul kan door  een mail te sturen  naar pr@hedon-zwolle.nl met daarin je adresgegevens.  “Muziek verbindt, laat mensen ontspannen en even ontsnappen aan de crisis waar we nu gezamenlijk in   zitten. Helaas kunnen wij deze ontsnapping nu niet bieden in de vorm van een liveshow. Voor nu is de live-stream in ieder geval hetgeen wat hierbij het dichtst  in de buurt  komt’’, aldus Hedon.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden