Het Openluchtbad zoekt een vrijwilliger met een achtergrond in elektrotechniek of werktuigbouwkunde. (Foto: archief Frans Paalman)
Het Openluchtbad zoekt een vrijwilliger met een achtergrond in elektrotechniek of werktuigbouwkunde. (Foto: archief Frans Paalman) (Foto: archief Frans Paalman)

ZwolleDoet!: van vrijwilliger in het groen tot technicus in zwembad

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar. Wil je meer informatie? Ga naar www.zwolledoet.nl of bel 038 - 422 52 00.

Vrijwilligerswerk buiten in het groen!

Groenteam van In Balans zoekt een vrijwilliger om te helpen bij tuinaanleg en tuin- en groenonderhoud van diverse projecten en particulier tuinonderhoud. Denk aan grasmaaien, wieden, schoffelen, snoeiwerk en brandhout zagen.

De vrijwilliger werkt samen met een vakbekwaam hovenier en een team gezellige collega vrijwilligers. Door fysiek bezig te zijn krijg je gelijk de kans even je hoofd leeg te maken. De dagen en tijden zijn in overleg, iedere dag is er wat mogelijk!.

Meer informatie of reageren via www.bit.ly/groenevrijwilliger of bel 038 - 422 52 00.

Creatief maatje voor Gea

Gea is een creatieve, zelfstandige vrouw uit Zwolle. Ze heeft haar eigen atelier waar je creatief aan de slag kunt gaan. Aangezien Gea zelf een lichamelijke beperking heeft, heeft ze bij sommige dingen hulp nodig. Denk bijvoorbeeld aan verf in bakjes doen of wat hulp bij eten en drinken. Daarom is het Startpunt Informele Zorg op zoek naar een creatieve vrijwilliger.

Heb jij ook een creatieve geest en vind je het leuk om iemand op weg te helpen? Er is nog ruimte voor een gezellig iemand in haar atelier. Het gaat om ongeveer twee uur per keer. De dag en tijd kan in overleg. Een zorgachtergrond is niet nodig, creativiteit en gezelligheid daarentegen wel!
Meer informatie en reageren via www.bit.ly/creatievelinggezocht of bel 038 - 422 52 00.

Technische dienst Openluchtbad

Op dit moment zorgen zo’n tien vrijwilligers ervoor dat het water in het mooie Zwolse Openluchtbad schoon en veilig blijft. Om het team uit te breiden zijn ze op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de technische dienst. Heb jij een achtergrond in elektrotechniek of werktuigbouwkunde of heb je een beetje technisch inzicht? Reageer dan op deze vacature!

Het werk bestaat uit eens in de vier of vijf weken een weekdienst draaien met een collega. Hiermee ben je ongeveer anderhalf uur per avond bezig. Maar eerst draai je een seizoen met verschillende groepen mee als derde man. Hierdoor ontwikkel je de benodigde kennis en ervaring.

Informatie en reageren via www.bit.ly/vrijwilligerzwembad of bel 038 – 422 52 00.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden