Blijf ons volgen via landmark-opgezwolle.nl en via Instagram en LinkedIN (landmark OPGEZWOLLE)!
Blijf ons volgen via landmark-opgezwolle.nl en via Instagram en LinkedIN (landmark OPGEZWOLLE)! (Foto: )
#Opgezwolle

Landmark #Opgezwolle uitgesteld door corona

Zwolle -  Afgelopen donderdagavond heeft de stichting maatregelen gecommuniceerd naar aanleiding van de toenemende verspreiding van het Corona-virus. Echter, wij worden ingehaald door de tijd.

Met ontzettend veel verdriet en pijn heeft het bestuur van Stichting Landmark #OPGEZWOLLE besloten om het totale project per direct te bevriezen en tot nader order uit te stellen.

Dit hebben wij gedaan om de volgende redenen: Het bestuur neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om de geplande onthulling, die open staat voor publiek, te annuleren. Ook al valt dit binnen de periode van de huidige beperkende maatregelen. Op basis van de maatregelen die landen om ons heen nemen is het uiterst onzeker of na maart de maatregelen worden versoepeld.

Het gehele project met al haar deelactiviteiten zoals een redactiesessie voor de tabloid, de tabloid zelf, de Landmark, de onthulling, het Hedon-event Vier De Vrije Stad, een award, en meer; alles haakt als een ketting in elkaar; allemaal met als thema vrijheid van de stad en de trots op Zwolle. Het een kan niet los van het ander worden gezien, zonder de kracht van het totaalproject te verliezen.

Tenslotte is het uiterst onzeker geworden of de Landmark mag worden vervoerd over de grenzen van diverse EU-landen. Steeds meer landen sluiten hun grenzen en het is onverantwoord dat het transport binnen de EU vast komt te staan.

Het bestuur is zich zeer bewust dat alle geleverde inspanningen en energie moeten terugkomen. Alle content die nu gereed is, de Landmark die voor 95 procent klaar is, en meer, zal gaan worden gebruikt, echter wel in een aangepaste vorm en in het licht van het juiste thema. De energie, liefde, tijd en aandacht laten we niet verloren gaan. Deze gaat krachtiger terugkeren. Zijn we van overtuigd!!

In de afgelopen maanden is door heel veel Zwollenaren belangeloos en met energie, liefde, en tijd keihard gewerkt aan het project. Wij kunnen onze dankbaarheid en respect over de geleverde prestaties niet in één woord of zin vatten. Dank jullie wel allemaal! Met een diepe buiging!

Het bestuur van Stichting Landmark #OPGEZWOLLE

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden