Lyceum Zwolle biedt studieplekken tijdelijk gratis aan


Meena Rahmani als studiebegeleider bij Het Lyceum Zwolle
Meena Rahmani als studiebegeleider bij Het Lyceum Zwolle (Foto: Sjoerd van Dam)
Coronavirus

Lyceum Zwolle biedt studieplekken tijdelijk gratis aan

Zwolle - Meena Rahmani, oprichter van Het Lyceum Zwolle - een studiebegeleidingsinstituut die dit jaar van start is gegaan - maakt zijn studieplekken de komende drie weken vrij beschikbaar voor thuiszittende (examen)leerlingen.

"Ik maak me zorgen over de leerlingen die nu al moeilijk meekomen op school, zij worden extra geraakt door de Corona-maatregelen", vertelt Meena Rahmani." Als studiebegeleider wil ik er zijn voor zowel kinderen als ouders die nu, buiten toedoen van zichzelf, onevenredig hard worden getroffen. Bij een overmachtsituatie als deze voel ik me geroepen om mijn steentje bij te dragen."

Meena heeft met Het Lyceum Zwolle besloten om de komende drie weken deze ouders en leerlingen te ontzien door middel van gratis studiebegeleiding. Het nieuwe studiebegeleidingsinstituut, gevestigd naast station Zwolle, heeft nog een aantal plekken over en is ruim genoeg opgezet om voldoende afstand tussen de leerlingen te bewaren. Middels een intakegesprek wordt een studieplan opgesteld en een bijbehorende studieplek aangeboden.

Intakegesprekken vinden inmiddels plaats. Ouders kunnen per direct contact opnemen via mail (info@hetlyceumzwolle.nl), telefoon (06 - 2789 1566) of sociale media.

hetlyceumzwolle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden