Moderator Martijn van Heese (midden) met  Wouter van den Bosch (accountant van KPMG) en notaruis Martijn de Jong van het Notarieel. Zij noteren de waarde van de gesloten matches.
Moderator Martijn van Heese (midden) met Wouter van den Bosch (accountant van KPMG) en notaruis Martijn de Jong van het Notarieel. Zij noteren de waarde van de gesloten matches.

Dertiende editie Beursvloer Zwolle

Zwolle - Bedrijven en maatschappelijke organisaties vinden elkaar op Beursvloer Zwolle. Het is bij uitstek een plek om als bedrijf in contact te komen met maatschappelijke organisaties - en andersom - om een begin te maken aan een mooie samenwerking. Op woensdag 20 mei 2020 vindt alweer de dertiende editie plaats, dit keer in de IJsseltoren. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Hierbij bieden de partijen elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren. 

Dit jaar vindt de Beursvloer Zwolle plaats op woensdag 20 mei van 17.00 tot 20.00 uur op een bijzondere locatie: de IJsseltoren in Zwolle. Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht. Je kunt jouw bedrijf of maatschappelijke organisatie eenvoudig en aanmelden via www.zwolledoet.nl/beursvloer.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties vinden elkaar op Beursvloer Zwolle. Het is bij uitstek een plek om als bedrijf in contact te komen met maatschappelijke organisaties - en andersom - om een begin te maken aan een mooie samenwerking. Op woensdag 20 mei 2020 vindt alweer de dertiende editie plaats, dit keer in de IJsseltoren. Tijdens deze avond komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om matches te maken. Hierbij bieden de partijen elkaar een tegenprestatie, zonder financieel te investeren.

Zwolse sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen, burgerinitiatieven én natuurlijk bedrijven en ondernemers kunnen op woensdag 20 mei samenkomen op de beursvloer in de IJsseltoren op bedrijventerrein Voorst om matches te maken.

Wat zo’n match precies inhoudt? Een voorbeeld: de lokale scoutingvereniging is op zoek naar iemand die een goede blik kan werpen op hun marketing en communicatie, maar heeft geen budget om hier iemand voor aan te nemen.

Kortom er zijn heel veel scenario's te bedenken waarbij jouw/jullie expertise, middelen, netwerk ingezet kunnen worden om of een vraag te beantwoorden of een vraag beantwoord te krijgen. De belangrijkste eis van de beursvloer is dat er geen financiële middelen mee gemoeid zijn. Er zijn heel veel scenario's te bedenken waarbij jij jouw expertise, middelen en netwerk kunt inzetten om een match te maken!

Zo zijn er ieder jaar maatschappelijke organisaties die specifieke expertise op het gebied van financiën of communicatie kunnen gebruiken.

Door jouw kennis te delen, kun je een leuke tegenprestatie ontvangen zoals bijvoorbeeld een workshop op het gebied van muziek of sport. En daar wordt jouw team weer blij van!

Voor maatschappelijke organisaties is het soms lastig om met bedrijven in contact te komen voor een samenwerking, zeker met weinig budget. Op de beursvloer is dit wel mogelijk!

Misschien is jullie verenigingsgebouw al tijden toe aan een nieuwe lik verf, maar komen jullie mensen tekort om de klus uit te voeren. Op de beursvloer kun je op zoek gaan naar een bedrijf dat met haar medewerkers graag een klus wil doen om wat voor een ander te betekenen. Door je deelname kun je hele mooie dingen voor jouw organisatie realiseren én leer je veel verschillende Zwolse bedrijven kennen.

Je kunt van alles aanbieden op de beursvloer, je eigen creativiteit is je grootste hulp! Concreet kun je denken aan expertise, een ruimte, contacten uit je netwerk, brainstormsessies, workshops, mankracht en natuurlijk nog veel meer. Kom je er niet uit?

Het team van de beursvloer denkt graag eens met je mee. Daarnaast vind je op de facebookpagina van Beursvloer Zwolle nog veel andere voorbeelden van gerealiseerde matches.

www.beursvloerzwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden