#Opgezwolle

Van Sponsor naar Ambassadeur tot Mede-strijder

Foto:

Zwolle - Door middel van het #OPGEZWOLLE-landmark willen wij, als burger- en ondernemersgroep, een blijvend project neerzetten; een fysiek statement. Op 14 april zal het landmark #OPGEZWOLLE worden onthuld door Rico en Sticks. Het landmark is van blijvende waarde.

Column acht. De letter ‘O’ van oh oh oh! Met open mond van verbazing hebben vanaf de start van ons avontuur mogen zien dat vele sponsoren het project mogelijk maken. Nog mooier is het dat alle funding bij elkaar wordt gebracht door bedrijven en organisaties die zich allemaal ambassadeur voelen en noemen; bekijk ze op www.landmark-opgezwolle.nl/sponsoren.

Landmark #OPGEZWOLLE is community-driven; met alles en iedereen die dit drijft, voelen we ons Mede-strijders in een beweging richting onze Zwolse Bevrijdingsdag! 14 april 2020!

De tijd gaat zo hard dat we vandaag kunnen zeggen dat we nog (maar) 35 dagen hebben. Gesteund door velen bouwen we fysiek aan de landmark, maar ook aan een grootse onthulling. Op 14 april zullen we om 15.30 de onthulling laten plaatsvinden in park de Wezen;landen door de toekomst van onze Vrije Stad: De jeugd! Over 75 jaar – is de bedoeling – is de landmark nog actueel en is de generatie van nu over de 80 jaar oud.

Na de onthulling van de landmark volgt een muzikaal live programma als onderdeel van de Overijssel Viert Vrijheidstour met onder andere de Zwolse band D A R K D A Y S. Vast onderdeel van de Vrijheidstour zijn the Bluebettes die allemaal vrijheidsliedjes zingen.

Zoals Happy van NERD, maar ook Het Dorp van Wim Sonneveld. Daarnaast staat er in elke stad een talentvolle Overijsselse band die geselecteerd zijn door Bevrijdingsfestival Overijssel en de Overijssel poppodia (waaronder Hedon). En Rico maakt het feest in Zwolle compleet.

We onthullen met z’n allen in Zwolle ONZE landmark. Wederom mogen we zeggen dat we dankbaar zijn dat dit alles mogelijk is. Dat we met elkaar mogen vieren; op onze wijze getuigen van #OPGEZWOLLE dankbaarheid! … Laatste nieuws: na het park gaan we naar HEDON met om 19.45 uur ‘Vier de Vrije stad!': een avond als een kaleidoscope.


Stichting Landmark #OPGEZWOLLE

Joop de Haan
Meer berichten