SamenZwolle houdt op verschillende plekken in de stad Buurtkamers, waaronder de Bovenkamer, vv Berkum en het Zonnehuis.
SamenZwolle houdt op verschillende plekken in de stad Buurtkamers, waaronder de Bovenkamer, vv Berkum en het Zonnehuis. (Foto: )

SamenZwolle: Buurtkamers op verschillende plekken in de stad

Iedere dag is er iets leuks te beleven in Zwolle. Op SamenZwolle staat alles wat er te doen is in de stad en in de wijken. Van sport en spel tot natuur en theater. Gewoon een kopje koffie drinken om nieuwe mensen te leren kennen kan ook, er is van alles mogelijk. SamenZwolle denkt graag mee met wie geen vervoer heeft. Samen wordt naar een oplossing gezocht om toch ergens heen te gaan. Meer informatie? Kijk op www.samenzwolle.nl/samenouderen of bel naar 038 - 7508387.

Buurtkamer de Bovenkamer

Iedere dinsdag is iedereen welkom bij Buurtkamer de Bovenkamer. Dat zijn gezellige samenkomsten voor ouderen met vragen over hun geheugen en hun mantelzorgers. Het is een laagdrempelige manier voor oudere bewoners uit de Aa-landen en omgeving om met elkaar in contact te komen. De buurtkamer is een samenwerking tussen Beter Thuis Wonen, ZwolleDoet, WijZ Welzijn, Icare en Driezorg.

De buurtkamer is iedere donderdag geopend in de Rivierenhof aan de Zijpe van 10.30 tot 13.30 uur. De kosten bedragen 2 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Ook is het mogelijk om voor 3 euro extra mee te lunchen. Aanmelden voor Buurtkamer de Bovenkamer kan via 038 - 7508387 of www.bit.ly/buurtkamerbovenkamer

Ouderen komen samen bij VV Berkum

Iedere woensdagmiddag is er een buurtkamer geopend bij VV Berkum aan de Boerendanserdijk 55. Ouderen uit heel Zwolle kunnen hier terecht voor een middag met leuke activiteiten en gezellige gesprekken. Ze worden ontvangen door een activiteitenbegeleider. De kosten bedragen 3 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Deze buurtkamer is iedere woensdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Meer info via 038 - 7508387 of www.bit.ly/buurtkamervvberkum

Gezelligheid op vrijdag in Stadshagen

Iets leuks doen op vrijdagochtend kan op Buurtkamer Zonnehuis. Belangstellenden kunnen langskomen voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Bezoekers worden ontvangen door vrijwilligers van WijZ Welzijn en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

In Buurtkamer Zonnehuis kunnen belangstellenden nieuwe mensen ontmoeten en sociale contacten uitbreiden. De buurtkamer is iedere vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen 3 euro, inclusief koffie of thee aan de Nijenhuislaan 175.

Meer informatie of aanmelden kan via 038 - 7508387 of ga naar www.bit.ly/buurtkamerzonnehuis

Joop de Haan
Meer berichten