Foto: Tessa van Nuland

Nieuw muziekfeest Groots Zwolle in de IJsselhallen

Zwolle - In de IJsselhallen wordt vrijdag 14 en zaterdag 15 februari de eerste editie van Groots Zwolle gehouden. Tijdens het gloednieuwe muziekfeest kunnen bezoekers genieten van artiesten, muzikale verrassingen en een show vol speciale effecten.

Het eerste jaar is er meteen flink uitgepakt, met onder andere Snollebollekes, SNELLE, QMusic Het Foute Uur, Freddy Moreira, Mental Theo, John West, Henk Dissel, Jannes, The Partysquad, Tony Junior en Stef Ekkel. Het podium zal geen moment leeg staan. De IJsselhallen wordt aangekleed met een licht- en geluidsshow vol speciale effecten. De confetti zal regelmatig om de oren vliegen en het podium komt letterlijk in vuur en vlam te staan. 

Vrijdag 14 februari heeft Groots Zwolle een knallend spektakel met een mix van diverse muziekstijlen: urban, pop, dance, house en freestyle. Naast Freddy Moreira, Mental Theo, Tony Junior en The Partysquad staat SNELLEop het podium. Al maandenlang bestormt Snelle de hitlijsten met nummer 1 hits. Zijn eigen shows in de AFAS Life verkocht hij drie keer uit in enkele weken en hij heeft diverse Awards gewonnen. 
 
Zaterdag 15 februari is er een groot meezingfeest in de IJsselhallen met onder andere Snollebollekes, Jannes, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel en Arjon Oostrom. Qmusic komt tijdens Groots Zwolle naar de IJsselhallen met het Foute Uur LIVE. 
 
Naast koude drankjes om de dorst te lessen tijdens het feesten is er ook lekker eten verkrijgbaar. 

De entree voor Groots Zwolle is 22,50 euro per dag. Er is ook een speciale weekend actie, van 42,50 euro voor twee dagen. Het feest duurt beide dagen van 19.00 tot 1.30 uur.

Info en kaarten via www.grootszwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten