Een scrunchie is een met stof bedekte elastische haarband die ook is te dragen als armband.
Een scrunchie is een met stof bedekte elastische haarband die ook is te dragen als armband. (Foto: )

Scrunchies maken in het Handwerkcafé

Zwolle - In de voorjaarsvakantie, op woensdag 19 februari, gaan bezoekers van het Handwerkcafé Zwolle scrunchies maken. Ze zijn te dragen als armband, ook meer dan één.

Een scrunchie is een met stof bedekte elastische haarband die wordt gebruikt om haar vast te maken, maar ze worden vooral ook als armband gebruikt. Voor veel meiden zijn ze een deel van de dagelijkse outfit geworden. In de workshop leren de deelnemers om ze zelf te maken. Er zijn voor scrunchies geschikte stoffen voorradig waar bezoekers uit kunnen kiezen om een eigen scrunchie te maken, met de hand of met de machine.

Wie niet kan op woensdag 19 februari, of er een vriendinnen-uitje van wil maken, kan mailen naar handwerkcafezwolle@hotmail.nl.

De workshop gaat woensdag 19 februari om 13.30 uur van start. Kosten voor deelname zijn 5 euro, inclusief; materiaal, drinken en lekkers. Deelname voor meiden, maar ook jongens, vanaf 10 jaar.

Handwerkcafe Zwolle wordt gehouden Atelier, Bij BrainZ aan het Lübeckplein 68. Aanmelden kan via handwerkcafezwolle@hotmail.nl

Zie ook handwerkcafezwolle.blogspot.com

Joop de Haan
Meer berichten