Foto:

Informatiemiddag de Gift City

Zwolle - De Gift City houdt zaterdag 15 februari een informatiemiddag. De Gift City aan de Rieteweg 12 is een plek waar mensen binnenkomen en op vrijwillige basis bij één van de onderdelen van de Gift City aan het werk gaan. Naast het City Café bestaat de Gift City uit: de Keuken, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de City Meubelloods.

De Stichting wordt gevormd door mensen uit alle lagen van de bevolking. Zo kunnen mensen, of ze nu sterk, zwak, rijk of arm zijn, samen de Gift City tot een plek maken waar ze mogen zijn zoals ze zijn. Het is mooi om te zien dat mensen zichzelf hervinden en waar mogelijk stappen durven zetten richting een betaalde baan, waar ze zich gezien voelen en op hun plek zijn.

Veel vrijwilligers, ondernemers, instanties en onderwijsinstellingen zorgen samen voor het bestaan van het unieke concept van de Gift City.

Wie ook vrijwilliger wil worden kan naar de informatiemiddag op zaterdag 15 februari komen. Tijdens een korte presentatie zal worden verteld over de mogelijkheden bij de Gift City. Na deze presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Op www.degiftcity.nl staat meer informatie en staan ook actuele vacatures.

De informatiemiddag duurt van 12.00 tot 15.00 uur. De presentatie wordt gegeven om 13.00 uur. Er is deze middag volop gelegenheid om vragen stellen.

Joop de Haan
Meer berichten