Arjan Jansen is een van de directeuren van PEC Zwolle. Volgende week presenteert hij Open Ton.
Arjan Jansen is een van de directeuren van PEC Zwolle. Volgende week presenteert hij Open Ton. (Foto: )

Arjan Jansen bij Open Ton in de basis

Zwolle - Arjan Jansen is de gastheer van de eerstvolgende editie van Open Ton op donderdag 13 februari. Hij is een van de directeuren van PEC Zwolle en vanuit Regio Zwolle United onder andere verantwoordelijk voor PEC Zwolle United. De Stichting die veel jongeren een kans geeft met bijvoorbeeld de street league en playing for succes.

Open Ton geeft artiesten een kans om in een mooie huiskamersfeer bij Blocks aan de Diezerstraat hun talenten te kunnen laten zien. Menno Beijer, samen met Henk Twerda en John Kuyer, organisator van Open Ton hebben weer hun best gedaan om een mooie avond te organiseren en zijn blij met de medewerking van Arjan Jansen.

"Voetbal is eigenlijk ook een groot theater" zegt Arjan. "Voetbal is voor een groot deel mijn leven. Maar ik vind het spannend om nu Open Ton te mogen presenteren. Ik heb nog geen idee wat mijn item zal zijn. Dit wordt echt spannend. Zowel voor mij als voor het publiek en de mensen die mij kennen van PEC Zwolle".

"Vriend Jacco Vonhof is mij voorgegaan, zo ook een regiment wethouders. Nu mag ik het stokje overnemen en vind het erg leuk om een onderdeel van dit bijzondere Zwolse project te zijn". En waar ziet hij tegenop? "Ik hoop dat ik de hele wedstrijd mag spelen en niet in de pauze gewisseld wordt."

Met Arjan Jansen heeft Open Ton nu iemand vanuit het betaald voetbal als spreekstalmeester, die zelf inderdaad ook een act gaat voorbereiden.

Het programma is weer wisselend, muzikanten, zangers en zangeressen en cabaret zullen onderdeel zijn van het programma. Laat je verassen en kom langs bij Blocks aan de Diezerstraat .

Open Ton wordt op 13 februari dus weer gepresenteerd door een bekende Zwollenaar, Arjan Jansen. Ook nu is het weer in de gezellige Lunchroom Blocks in de Diezerstraat. Het programma start om 20.30 uur en de toegang is uiteraard gratis.

www.openton.nl

Joop de Haan
Meer berichten