Foto:
#Opgezwolle

Er wordt aan iets moois gewerkt….

De afgelopen 75 jaar is Zwolle #opgezwolle tot wat het is. Een vrije stad. En dat mogen wij vieren!

Als inwoners en ondernemers van Zwolle zijn we trots op de ontwikkelde infrastructuur die na de Tweede Wereldoorlog tot stand is gekomen; de groei van de stad en de ruimte. Dat Zwolle wordt gezien als knooppunt en studentenstad.

Dat Zwolle vernieuwingen biedt, maar het historisch karakter behoudt. Zwolle straalt trotse groei uit! Economisch, cultureel, logistiek, toeristisch, om te wonen, te werken en natuurlijk te genieten.

Voorwaarde voor deze groei is vrijheid en al 75 jaar lang genieten we van deze vrijheid! De dankbaarheid daarvoor zien we terug in dit initiatief en vertaalt zich in trots! Die trotsheid gaat een groot team van partners, onderwijsinstellingen en vrijwilligers invullen door een blijvend statement aan Zwolle te geven. Een herinnering, een uiting aan trots die wij nu zijn als Zwollenaar, een statement en landmark: #OPGEZWOLLE.

Hashtag

Maar #OPGEZWOLLE is meer dan een landmark. Meer dan een project. Wij gaan verder! Door ons ook online op verschillende platforms te bevinden, betrekken we alle Zwollenaren. Daarvoor hebben we ervoor gekozen een hashtag in te zetten. Net als de landmark is de hashtag een cadeau om te volgen, maar dan online. Dit speciale jaar, maar zeker ook de komende 75 jaar. Want ook online blijven we een statement maken; trots op Zwolle en alles wat we samen hebben gerealiseerd en natuurlijk nog gaan bereiken.

In #OPGEZWOLLE schuilt een enorme kracht dat ons Zwollenaren op eigen wijze bijzonder maakt. De groei van de stad wordt door ons allen mogelijk gemaakt. Wij laten de stad opzwellen. Wij groeien als stad in omvang, cultureel, in de sport, de zorg, de ondernemersgeest, logistiek en als regio verbindende metropool. Samen zetten we Zwolle op de kaart en dat verdient een landmark. Doe je mee?

www.landmark-opgezwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten