Team Hartlopers is op zoek naar vrouwelijke lopers die anderen helpen die wel wat support kunnen gebruiken.
Team Hartlopers is op zoek naar vrouwelijke lopers die anderen helpen die wel wat support kunnen gebruiken. (Foto: )

SamenZwolle: van hardlopen tot zwemmen en kaarsen maken

Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Want in Zwolle, regelen we het samen! Meer weten over deze oproepjes? Kijk op www.samenzwolle.nl of bel naar (038) 750 83 87.

Loop hard met team Hartlopers

Ben jij gek op hardlopen en vind je het leuk andere mensen te helpen die beginnen met hardlopen? Team Hartlopers is op zoek naar vrouwelijke lopers die anderen helpen die wel wat support kunnen gebruiken. Jij zorgt ervoor dat jouw maatje op haar eigen tempo en met plezier gaat hardlopen.

Het team traint op de maandag en/of woensdag avond. Jouw doel is om je maatje te stimuleren haar doelen te behalen. Een mooie manier om mensen te helpen in beweging te komen, terwijl je tegelijkertijd zelf ook aan je conditie bouwt. Nieuwsgierig? Bekijk dan de oproep op de website en kom eens kennismaken! Wij lopen niet hard, maar met ons hart.

Meer info vind je op de website: www.bit.ly/loopmaatjeszwolle

Naar het zwembad

Nettie (84 jaar) is gek op zwemmen. Iedere dinsdagochtend gaat ze naar de Vrolijkheid voor een les aquatacoyo. Haar dochter bracht haar hier altijd heen, maar door een ongeval kan zij voorlopig niet rijden. Nettie wil heel graag blijven zwemmen en kan daarom jouw hulp wel gebruiken!

Wil jij haar iedere dinsdag ophalen om 08.30 uur en thuisbrengen rond 11.00 uur? Nettie woont in de Gaasp (Aa-landen) en gaat naar Zwembad de Vrolijkheid. Als je het leuk vindt om mee te doen met de les en samen te zwemmen kan dit ook!

Kun jij helpen? Reageer op deze oproep via: www.bit.ly/zwembadvervoer

Samen kaarsen maken

Trijntje zoekt een creatief maatje met het hart en lach op de juiste plek! Wat begon als dagbesteding werd een eigen kleine kaarsenmakerij. Iedere woensdag maakt ze kaarsen die ze aan haar Zwolse klanten verkoopt. De kaarsenmakerij betekent meer voor haar dan gewoon creatief bezig zijn, het geeft haar en de mantelzorger rust.

Deze mevrouw heeft een behoorlijke dosis humor en is gek op gezelligheid. Door haar psychische kwetsbaarheid heeft ze iemand nodig die haar begeleid, haar grenzen in de gaten houdt en het ook leuk vindt om met haar kaarsen te maken. Ben jij een vrouw die goed kan luisteren, van humor houdt en op woensdag van half 10 tot half 3 tijd heeft?

Kennismaken of meer informatie: www.bit.ly/kaarsenmakenmettrijntje

Joop de Haan
Meer berichten