On-Cue tijdens een optreden bij 'Zwolle Zingt'. De vocalgroup zoekt zangers voor een muziekvoorstelling over vrijheid. (foto: Peter van Leeuwen)
On-Cue tijdens een optreden bij 'Zwolle Zingt'. De vocalgroup zoekt zangers voor een muziekvoorstelling over vrijheid. (foto: Peter van Leeuwen) (Foto: Peter van Leeuwen)

Vocalgroup On-Cue zoekt zangers voor muziektheatervoorstelling over vrijheid

Zwolle - Vocalgroup On-Cue is op zoek naar koorzangers die mee willen werken aan een muziektheatervoorstelling over vrijheid. De voorstelling zal begin mei 2020 worden uitgevoerd in Zwolle. Een tweede uitvoering is in Soest.

Deze voorstelling is onderdeel van de programmering van het ‘Nationaal Comité 4 en 5 mei’. Beide voorstellingen maken daarnaast deel uit van het examen van een student van het ArtEZ Conservatorium.

De repetities zijn op maandagavond van januari tot en met april 2020 in basisschool De Werkschuit aan de Rijnlaan 200. Daarnaast zijn er twee oefenzondagen op 19 april en 3 mei. Van de zangers wordt ruime koorervaring verwacht en de bereidheid om thuis te studeren. De kosten bedragen 75 euro.

Op maandag 9 december zijn er audities.  Er is ruimte in alle stemgroepen, plaatsing is afhankelijk van de bezetting en balans. Zangers die enthousiast zijn geworden, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Petra: petravandam78@gmail.com


On-Cue is opgericht in 2002 en bestaat uit zo'n 20 leden. Het is een enthousiaste, ambitieuze groep met een eigen gezicht. Artistieke kwaliteit, inzet en discipline staan hoog in het vaandel. Het repertoire van On-Cue is vier- tot zesstemmig en varieert van pop, jazz tot latin. De groep treedt met regelmaat op in Zwolle en ondersteunt haar nummers altijd met choreografie. Repetities zijn elke maandag van 20.00 uur tot 22.15 uur in de basisschool De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle. Voor meer informatie kun je mailen met Margareth van Munster jmmunster@home.nl of kijk op de website: www.on-cue.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden