Kringloop Zwolle zoekt een vrijwilliger die helpt de kleding te sorteren op bruikbaarheid en kwaliteit.
Kringloop Zwolle zoekt een vrijwilliger die helpt de kleding te sorteren op bruikbaarheid en kwaliteit. (Foto: )

ZwolleDoet!: van een chauffeur voor de bus tot kleding sorteren

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar. Meer weten over deze vacatures? Ga naar www.zwolledoet.nl of bel 038 - 422 52 00.

Chauffeur bewonersbus

De bewoners van IJsselheem in de Nieuwe Haven gaan er graag op uit met de bus, en zoeken een nieuwe chauffeur. Gezocht wordt een vrijwilliger die affiniteit heeft met ouderen, een geldig BE-rijbewijs en humor. Gevraagd wordt iemand die van 9.00 tot 21.00 beschikbaar is. Aanmelden via www.bit.ly/bewonersbus

Maatje voor Frion

Frion zoekt een maatje voor bewoners van locatie aan de Commissarislaan. Het maatje gaat fietsen met de elektrische duofiets, wandelen, een rondje maken met de stadbus of naar Winkelcentrum Zuid voor kopje koffie. Het maatje bouwt een band op en onderneemt met een bewoner leuke activiteiten. Dit kan in het weekend of doordeweeks tussen 16.00 en 17.30.

Reageren kan via www.bit.ly/maatjefrion

Wijkboerderij de Eemhoeve

De Eemhoeve is op zoek naar wijkbewoners uit de Aa-landen die met hen mee willen denken. Samen met de vrijwilliger willen zij het terrein rondom de wijkboerderij aantrekkelijker maken zodat nog meer wijkbewoners genieten van de omgeving. Activiteiten in het groen, natuurbeleving en educatie, biodiversiteit, natuurlijk spelen, noem het maar op, er is van alles mogelijk.

Reageren kan via www.bit.ly/eemhoevezwolle

Vrijwilliger dagbesteding

Stichting Games en Computers zoekt een vrijwilliger voor de dagbesteding die de werkbegeleider ondersteunt. De vrijwilliger heeft persoonlijk contact met de cliënten, geeft zorgsignalen door aan de werkbegeleider en kijkt welke activiteiten er opgepakt moeten worden. De werkzaamheden vinden plaats in een leuk, gezellig team waarbij plezier in het werk voorop staat.

Reageer op deze vacature kan via www.bit.ly/vrijwilliger-dagbesteding

Kleding sorteren in de Kringloop        

Kringloop Zwolle zoekt een vrijwilliger die helpt de kleding te sorteren op bruikbaarheid en kwaliteit. Zo krijgt gebruikte kleding een nieuwe toekomst, en de vrijwilliger komt soms hele mooie pareltjes tegen.

Reageren kan via www.bit.ly/kringloopzwolle

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden