SamenZwolle zoekt voor Amir een maatje die hem helpt met Wiskunde B en Scheikunde.
SamenZwolle zoekt voor Amir een maatje die hem helpt met Wiskunde B en Scheikunde. (Foto: )

SamenZwolle: van helpen met wiskunde tot hulp bij het verven

Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Want in Zwolle, regelen we het samen! Meer weten over deze oproepjes? Kijk op www.samenzwolle.nl of bel naar 038 - 7508387.

Man (82) zoekt muziekmaatje

Voor een vrolijke meneer van 82 jaar met dementie zoekt SamenZwolle een maatje die hem één keer per week komt bezoeken. Hij is dol op muziek en houdt erg van piano spelen. Naast de gezelligheid die het maatje biedt, zorgt deze er ook voor dat zijn vrouw even de deur uit kan om wat boodschapjes te doen.

Aanmelden kan via www.bit.ly/muziekmaatje

Gezocht: hulp bij wiskunde en scheikunde

Amir is gestart in havo 4, nadat hij vorig jaar zijn vmbo examen heeft gedaan. Hij heeft nu ook Wiskunde B en Scheikunde, vakken die hij niet eerder heeft gehad. Wie kan hem helpen om op niveau te komen? Iedere week een uurtje helpen zou al heel fijn zijn!

Reageer op deze oproep via www.bit.ly/helpamir

Hulp bij verven van de trap

De verf en alle benodigdheden zijn aanwezig, nu nog een handige Harry die wil helpen! Voor een mevrouw in Stadshagen zoekt SamenZwolle naar iemand die haar helpt bij het verven van de trap en de muur ernaast. Een paar uurtjes werk en het wordt enorm gewaardeerd.

Reageren kan via www.bit.ly/verfhulp

Gezellig maatje in de Wipstrik

Een meneer (61) in de Wipstrik wil graag samen met iemand leuke dingen ondernemen. Deze gezellige man komt graag in contact met andere Zwollenaren om samen een kopje koffie drinken of een glaasje bier in de stad. Hij is nog niet zo handig met zijn mobiel, misschien dat het maatje hem daar ook bij kan helpen.

Kennismaken kan via www.bit.ly/maatjegezocht

Wie helpt met boodschappen?

Een mevrouw uit Zwolle-Zuid is op zoek naar iemand die samen met haar boodschappen wil doen. Deze aardige mevrouw maakt gebruik van een scootmobiel en is chronisch ziek, waardoor het alleen erg lastig is.

Reageren kan via www.bit.ly/boodschappenhulpzuid

Joop de Haan
Meer berichten