Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel op de brug bij Theater De Spiegel.
Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel op de brug bij Theater De Spiegel. (Foto: )

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Zwolle - Alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten zondag 24 november van zich horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. Het is zeventiende keer dat dit familieconcert wordt georganiseerd, dit keer in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10.

Op deze middag zullen zo'n 160 jonge musici zich muzikaal presenteren: in hun eigen ensemble en als 'grande finale' met iedereen samen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel.

Laatsgenoemd orkest telt momenteel tachtig leden en zal komende zomer een concerttour maken naar Noord-Italië. Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 24 november om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open. Kaarten kosten 8 euro voor volwassen en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en zijn online verkrijgbaar of vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op www.vuurvogelonline.nl

Joop de Haan
Meer berichten