Leerlingen van de Nederlandse Jeugd Musical School van Gina Maria doen weer mee aan Open Ton. (foto: Eva Posthuma)
Leerlingen van de Nederlandse Jeugd Musical School van Gina Maria doen weer mee aan Open Ton. (foto: Eva Posthuma) (Foto: )

Gina Maria is trots op Open Ton

Zwolle - Leerlingen van de Nederlandse Jeugd Musical School van Gina Maria doen donderdag 21 november weer mee aan Open Ton. Het gevarieerde open podium voor divers talent,wordt dan weer gehouden bij Blocks in de Diezerstraat.

Artiesten kunnen zich tijdens Open Ton voor het eerst presenteren aan publiek of kunnen nieuwe acts of nummers uitproberen. Het publiek laat zich tijdens Open Ton verrassen want het weet van tevoren niet wat er te zien en te horen is.

Als eigenaar van de Nederlandse Jeugd Musical School komt Gina Maria in contact met talent in verschillende leeftijdsgroepen.
Met Open Ton heeft zij in de loop der jaren een warme band opgebouwd. "Toen dit een aantal jaren geleden werd gestart door Henk Twerda, John Kuyer en Menno Beijer bij de Bierton, trok het meteen mijn aandacht en ben ik gaan kijken. Het is een bijzonder concept met veel verschillende optredens, genres en leeftijden. Ik raakte erbij betrokken en heb ook een keer de presentatie voor mijn rekening genomen".

Na het vertrek bij de Bierton ging Open Ton verder bij Public aan de Blijmarkt. "Daar hebben we de samenwerking geïntensiveerd. Zelf probeer ik altijd jong talent te enthousiasmeren om zich aan te melden. Mijn musicalkids doen ook twee keer per jaar een optreden. Mijn leerlingen leren op zo'n avond veel, maken meters, zoals we dat noemen."

"Het publiek wordt qua programma altijd verrast. Dat is ook de kracht van Open Ton. Ik ben er trots op een onderdeel van dit bijzondere Zwolse project te zijn".

Open Ton wordt donderdag 21 november natuurlijk weer gepresenteerd door een bekende Zwollenaar. Nu is dat Henk Klompenmaker. Ook nu is het weer in de gezellige Lunchroom Blocks in de Diezerstraat. Het programma start om 20.30 uur en de toegang is uiteraard gratis. Volg Open Ton verder via de site en Facebook.

www.openton.nl

Joop de Haan
Meer berichten