Ed de Kluiver van het Hartcentrum Isala overhandigt Jesse Mulder de telefoons
Ed de Kluiver van het Hartcentrum Isala overhandigt Jesse Mulder de telefoons (Foto: Jan Jansen )

Lionsclub Zwollerkerspel helpt Jesse Mulder bij het inzamelen van telefoons voor kinderen met kanker

Zwolle - Jesse Mulder (16) uit Oldebroek heeft een kruiwagen met 330 telefoons  gekregen van Lionsclub Zwollerkerspel. Hij kreeg de mobieltjes Ed de Kluiver, bestuursvoorzitter van het Cardiologisch Isala Hartcentrum Zwolle. De telefoons zijn gebruikt door hartpatiënten, inmiddels vervangen en kunnen nu iets betekenen voor kankerpatiënten.

Jesse levert deze telefoons in voor recycling en ontvangt daarvoor geld. Dit doneert hij aan Stichting Opkikker en de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker). Zelf heeft Jesse op 11-jarige leeftijd ervaren hoe het is om kanker te hebben. Inmiddels gaat het weer goed met hem.

Jesse heeft inmiddels al ruim 36.000 mobieltjes ingezameld en zijn doel is 50.000 stuks. Lionsclub Nederland gaat hem daarbij helpen met een landelijke inzamelactie, hij is daarbij uitgeroepen tot Young Ambassadorwaarvoor hij diverse prijzen heeft gewonnen. Lionsclub Zwollerkerspel is een van de twee Lionsclubs van Zwolle.

Wie Jesse ook wil helpen dan kan dat door uw oude mobiele telefoons op te sturen naar zijn huisadres: Jesse Mulder, Van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek.

Meer berichten